Στατιστική με εικόνες!

Ο Chris Jordan ως καλλιτέχνης προσπαθεί με τη φωτογραφική του δουλειά να απεικονίσει ακατανόητους και υπέρογκους αριθμούς στατιστικών στοιχείων.

Ο λόγος που το κάνει αυτό είναι για να μπορέσει ο κόσμος να συνειδητοποιήσει και ουσιαστικά να νιώσει (οπτικά πλέον) ορισμένα πράγματα που πολύ απλά δεν συγκρατεί ή προσπερνά, ακούγοντας διάφορα στατιστικά στοιχεία κατά καιρούς.

Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, ο Chris Jordan αναφέρεται συγκεκριμένα στην Αμερικανική κουλτούρα αλλά τα θέματα αυτά αυτομάτως αφορούν όλους τους δυτικούς πολιτισμούς.

Παρακολουθείστε αυτό το πολύ ενδιαφέρον βίντεο/ομιλία του Chris Jordan και θα βρεθείτε σίγουρα προ εκπλήξεως με τα αναρίθμητα πλαστικά ποτήρια που χρησιμοποιούνται καθημερινώς, τις επιπτώσεις του καπνίσματος αλλά και τα ακατανόητα και απογοητευτικά στατιστικά πλαστικών επεμβάσεων!




Η δουλειά του Chris Jordan είναι συγκλονιστική! Αυτή είναι ακόμη μια εικόνα που δημιούργησε! 426 χιλιάδες κινητά τηλέφωνα είναι ο αριθμός των συσκευών που αποσύρονται καθημερινώς στις ΗΠΑ!!


 

Top Blogs

Facebook Page

Pinterest

Followers

Follow this blog with bloglovin

Follow Word Chimes